blindgraphique | Wedding Photojournal


My name: Zafiq Zainal Abidin blindgraphique
My Fotopage: http://zarfique.fotopages.com/
About me: wedding photographer zafiq zainal abidin zarfique blindgraphique gambar perkahwinan
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D300s
Nikon
Friends:
GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
Latest entry:MELATI IS TWO!!
Woot woot!!! Melati is TWO! Best sgt party Melati ni…sebab semua cake & macaroon dia mak dia yg buat. So if u all wanna find out more bout candy buffet or red velvet cake or macaroons….bolelah u all try tengok kat http://www.angelcupidkitchen.com/ Ops lupa pulak..the graphix items for this party…was made by Green Apple Design…our team jugak..so kalau interested…do PM us!! Photos by Green Apple Team: Rhashidi & Irwan Th'ng View this Fotopage entry
fotokahwin fotografi perkahwinan
Latest entry:Facebook Fotokahwin.com
www.facebook.com/fotokahwin jurufoto perkahwinan terengganu View this Fotopage entry
akramin Hariri
Latest entry:Majlis bertandang Ridhwan & Fazidah
Majlis perkahwinan (bertandang sebenarnya) my ex campus mate UiTM Melaka, Ridhwan Nordin & his wife Fazidah.. Perkahwinan kedua2 pensyarah ini berlangsung di Seremban, Negeri Sembilan pada 19 Jun lepas.. View this Fotopage entry
Majlis bertandang ridhwan nordin & fazidah
JuhaLens Studio Fotopages
View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
weddings Media
Latest entry:Salam 2010
Assalammualaikum, Salam Sejahtera danSelamat tahun baru 2010!!! Setiap kali tahun baru aku akan terkenang kembali kisah2 yg berlaku dalam hidup aku sepanjang tahun tahun yang lepas.. pelbagai kisah suka duka pedih gembira yang berlaku dalam hidup aku tahun ini, tetapi alhamdulillah dapat di harungi dengan tenang dan sabar.. November lepas genap 3 tahun aku berkecimpung dalam dunia Photography. Bermula secara amatur dengan mengikut Rakan Seguru ( Mamut ) sehinggalah terciptanya syarikat Weddingsmedia ... View this Fotopage entry
Sembilan Belas Mei Design
Latest entry:Entry Terakhir
Ini adalah entry terkahir kami di fotopages. Kami telah pun berpindah ke halaman baru, url ada di bawah. Jika ada sebarang pesanan dan apa saja mengenai kami, bole tingalkan terus kepada kami. Sekian. Terima kasih. http://www.19meidesign.com Maklumat lanjut Kamarul Addli ( Photographer ) HP : 012 276 7478 EMAIL : contact@19meidesign.com WEB : http://www.19meidesign.com http://www.facebook.com/19meidesign View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
Wedding Photographer model photoshoot
Latest entry:Onie + Shah |taiping + Pantai Remis |
Salam...Bertemu kembali...hari tu aku shoot hari tunang korang, kini aku shoot wedding korang lak...memang best dengan telatah korang yang malu-malu campur penat...tapi memang best la..nanti kot-kot dapat anak nak aku shoot lagi..bagitahu je la ek..best-best.. Job ni berlansung di 2 destinasi iaitu di Taiping dan Pantai Remis Perak..Hari yang penat, badan penat padahari tu...tapi memang layan..tiga photographer plak tu ambik gambar korang...wah-wah.. best..... View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Shutterbugz Studio Photographers Associates
Latest entry:Fieza N Joehanes Part 1
Wah.. Lama jugak saya “berjaya” tak update fotopages ni.. Terlalu sibuk sekarang ni dengan beberapa projek baru semenjak berpindah ke USJ ni.. Alhamdulillah tindakkan “Hijrah” ni nampaknya membuahkan hasil.. Saya baru sahaja balik dari bercuti (sambil bekerja.. tapi banyaknya kerja lah.. :P ) ke Bandung minggu lepas bersama keluarga.. Lepas balik je terus busy dengan macam2 perkara.. Gambar2 perlu di edit, website perlu dibuat, email perlu dijawab, bill perlu dibayar (bayar lambat sebab nak shopp... View this Fotopage entry
art tech
Latest entry:oh chentaku album launch @ eightyfourcube studio gallery
View this Fotopage entry
auralensa TEAM
View this Fotopage latest entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
Zafiq Zainal Abidin blindgraphique
Latest entry:blindgraphique more pictures
click here for more picture --> http://zarfique.fotopages.com [n] http://www.flickr.com/zafiq View this Fotopage entry
mohd izan mohamed asmayatim
[b]TELAH BERTUKAR KEPADA http://pdtdesign.fotopages. com maaf tidak berkesempatan update web site ym : ezanart@yahoo.com.my email : photodesterdesign@gmail.com hp 019 378 2700 atau 012 634 7745 saya menguruskan biz ini alone so apa2 yang terus pada saya seorang aja. sekiranya panggilan tidak dijawab sila tinggalkan mesej. tQ. View this Fotopage entry
52
Azlan shah
Latest entry:Hamdi Mohamad & Siti Rahayu Abd Rahim tied d knot~
Salam, Presenting one of my latest work consist of Hamdi Mohamad & Siti Rahayu Abd Rahim. I first met Hamdi way back in 1998 and still kept in touch with him and he recently decide to get married. He gave me the oppurtunity to cover the event not only as a photographer but as an old friend.. This album consists of my views as a wedding photographer and also thru the eyes of a friend. Enjoy! || Photography Services || Wedding || Event || Azlan Shah@012-6744354 || View this Fotopage entry
khairil izwan
Latest entry:Trip ke Tuas Loc: Perairan Yan, Kedah
fuhhhh.... :-S ponat n mabuk sgt...tri kali nih..mana x nyer...bayangkan trip nih kami bertolak slps subuh kat Jeti Kg Dulang,Yan....dalam masa 1 setengah baru smp kat lokasi..MasyAllah...laut..tgh laut...ombak...sampai nk berjalan atas bot pun x bleh...elok dalam pkul 2 baru la alun ombak dah x dak "kopiah putih" ombak kuat la...heheh bahasa nelayan...n dalam trip kali nih..aku juara coz berjaya menaik kan kerapu, gendang, kerisi, plotan & tenggiri (terlepas) LOL ...dekat 12 ekor semua...aku sorg ja..tp si... View this Fotopage entry
Khairul Helmi
Latest entry:Jemputan ke majlis Aku.. :)
meh ramai2 datang meh View this Fotopage entry
sofi mohd
Latest entry:blog aku dah tranform
hari ini aku amik keputusan tukar layout.. sebab apa??? ini sebab nya... ini bagi memudahkan pembaca yang lain utk baca blog aku...ramai yang pm or sms aku ckp yang blog aku diorang x leh buka...ermm betul gak cakap korang x semua pc or laptop leh buka cepat...berat agaknya...lagi pon page default ni rasanya yang palng mudah utk semua orang...x yah la nak tekan 2 or 3 kali...buka..terus ada...hehe...maaf atas kesulitan sebelum ni...;) aku masih lagi dalam proses membetulkan layout blog aku n... View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
goolie media
Latest entry:Ejad & Baizura....!!!!
Ke Kajang pula kami kali ni.... Memang seronok buat outdoor di Putra Jaya.... Costumer paling sempoi dan banyak ragam..... Tapi...BERBALOI!!!! Tahniah pada kedua pasangan :-> :-> :-> :-> :-> View this Fotopage entry
cikimiki photography
Latest entry:+ vid your clips! from RM 499 only +
+ the idea came to me as i see piles & piles of video clips from my wife's compact camera ( from the video mode ) and our 3 years-old handycam stuffed here & there, from her laptop to mine, as well at the office's imac and PCs. everywhere! since they are really previous captures that documented our little prince's growing up moments, i started up to 'archive' them bit by bit recently and as a 'birthday gift' to azril, this is what papa have came up with. tadaaa!! hehehe think lepas ni should we upgrade... View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
white signature
Latest entry:~~ :: Aisyah&Hadi :: ~~
View this Fotopage entry
Abu Bakar
Latest entry:Tempat kerjaku..
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016