blindgraphique | Wedding Photojournal

By: Zafiq Zainal Abidin blindgraphique

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Jan-2009 01:25 Email | Share | | Bookmark
Interview | Animasi & Artis Digital, GIATMARA Kelana Jaya JUNE08




blindshooter | sanding|outdoor : zarfique
blindgraphique | upload : zarfique


Terlalu pantas masa berlalu.. rasa macam baru je interview budak2 nih.. skrg dah nak interview untuk kemasukan pelajar baru pula..


ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg
counter strike id | Blindshooter

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau Pinang+Negeri 9+Pahang+Sabah+Sarawak+



Thursday, 13-Nov-2008 09:05 Email | Share | | Bookmark
+ALYN&AYIEL+II+ Kg. Baru

 
 


blindshooter | sanding|outdoor : zarfique
blindgraphique | sticky : zarfique



ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
photo stock | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique
facebook | zarfique@yahoo.com.sg
friendster | zarfique@yahoo.com.sg
counter strike id | blindshooter

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau


Wednesday, 12-Nov-2008 00:44 Email | Share | | Bookmark
+ALYN&AYIEL+ Kg. Baru

 
 
 
View all 7 photos...








blindshooter | sanding|outdoor : zarfique
blindgraphique | sticky : zarfique



ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau Pinang+Negeri 9+Pahang+Sabah+Sarawak+



Saturday, 4-Oct-2008 05:38 Email | Share | | Bookmark
+FIZA&FARIDUN+ pulai, JOHOR

 
 
 
View all 11 photos...












First of all, aku nak ucapkan selamat pengatin baru buat kedua-dua pasangan ni.. thanks a lot guys sebab bagi peluang
untuk aku berkarya.. best sgt pengalaman kat pulai, nasib baik tak kena bola golf.. kalau tak dapat bawa balik cenderahati
untuk buat kenangan. Aku nak ambil kesempatan juga untuk maaf sekiranya ada apa2 kekurangan, kelemahan, kesilapan, kekufuran.. erk.. na'uzubillah.. minta2 di jauhkan..

Kepada kedua mempelai & family, terima kasih tak terhingga di atas layanan yang baik sepanjang aku kat sana.
thanks again. Jgn lupa order lagi untuk nurul pulak.. haha..

blindshooter | nikah|sanding|outdoor : zarfique
blindgraphique | custome : zarfique



ZAFIQ ZAINAL ABIDIN
Wedding Photojournalist /
3D Digital Artist

blindgraphique
tel | +6012 7243444 (Mobile)
email | blindgraphique@gmail.com
web | http://zarfique.fotopages.com
storage | http://www.flickr.com/zafiq/sets
ym id | zarfique@yahoo.com.sg

Kami akan melebarkan sayap kami untuk terbang lebih jauh..
+Selangor+Subang Jaya+Kuala Lumpur+Johor+Kluang+Perak+Melaka+Perlis+Terengganu+Pulau


Monday, 22-Sep-2008 03:47 Email | Share | | Bookmark
vote me @ www.artondisplay.net



Lets rate and comment my artwork at http://artondisplay.net/?p=171
for my improvement. thanks guys.




[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net